امروزه از شکر به عنوان یک ماده شیرین کننده اصلی در شیرین کردن چای و غذاها و شیرینی ها و تنقلات و سایر دیگر مواد خوراکی استفاده می شود اما این شکر استفاده شده در این مواد خوراکی شکر سفید می باشد که این گونه شکر به علت اینکه بیشتر به طور صنعتی تهیه شده دارای ضررهای بسیاری می باشد از این رو پسندیده است از انواع دیگر شکر استفاده کنیم که بیشتر دارای خواص طبیعی و دارویی و مفید برای بدن انسان می باشند .
شکر ها انواعی دارند که میتوان به ترتیب آنها را نام برد :
1_ شکر قهوه ای ( شکر قهوه ای مرطوب )
2_ شکر سرخ
3_ شکر زرد
از شکر قهوه ای چگونه نگهداری کنیم؟
از آن جایی که شکر قهوه ای دارای ۲ درصد رطوبت می باشد برای نگهداری آن باید آن را داخل ظرف در بسته قرار داد به طوری که هوا از لا به لای در ظرف به داخل ظرف نفوذ نکند و به سطح شکر نرسد و سپس آن را در بهترین جای خنک یعنی در یخچال نگهداری کرد
بررسی کیفیت انواع شکر قهوه ای مرطوب
شکر قهوهای دارای دو نوع شکر قهوهای صنعتی و شکر قهوه ای طبیعی میباشد شکر قهوه ای طبیعی در طی فرایند برداشت به رنگ تیره یا همان قهوه ای تبدیل می شود اما شکر قهوه ای صنعتی دارای رنگی روشن تر نسبت به شکر قهوه ای طبیعی می باشد البته که بعضی از شکر های قهوه ای طبیعی نیز بسته به نوع ها آب و هوای محیط کشت دارای رنگ روشن می باشند که در بازار با عنوان شکر قهوه ای طبیعی روشن فروخته می شود ولی این به این معنا نیست که شکر قهوه ای روشن به طور صنعتی ساخته نشده باشد .
امروزه از شکر قهوه ای مرطوب استفاده های زیادی می شود چرا که دارای خاصیت های بی نظیری می باشد بعضی از خواص بینظیر آن میتوان به داشتن ساکاروز پایین نسبت به سایر شکر های دیگر و همچنین حذف سلول های مرده و تولید سلولهای جدید خونی و جایگزین کردن آنها اشاره کرد از این رو است که این شکر مورد توجه بسیاری از افراد برای استفاده های درمانی قرار گرفته است .
اینگونه شکرها از شکر سفید بسیار بهتر می باشند چرا که دارای ضرر های کمتر و فواید بیشتری می باشند که هر کدام دارای فوایدی ویژه و خاص خود هستند و هر کدام برای مصرفی دارویی با توجه به نوع نیاز هر فرد استفاده می شود که در ادامه به بررسی خواص دارویی شکر قهوه ای می پردازیم .
شکر قهوه ای : شکر قهوه ای به دوصورت شکر قهوه ای صنعتی و شکر قهوهای طبیعی ساخته یا برداشت می شود که شکر قهوه ای صنعتی در کارخانه های صنعتی ساخته می شود که به تبع خواص داروی کمتری نسبت به شکر قهوه ای طبیعی دارد .
شکر قهوه ای مرطوب می باشد چرا که این شکر از نیشکر های کشت شده در استان خوزستان واقع در جنوب ایران می باشد و در مراحل برداشت حدوداً دو درصد رطوبت بر روی این شکر باقی می ماند .
شکر قهوهای دارای عنصر های فراوانی از جمله کلسیم و منیزیم و پتاسیم سدیم می باشد .
از این شکر برای مصارف خانگی و در شیرینی پزی ها استفاده می شود همچنین در یکسری از بستنی های مخصوص نیز توسط بعضی از شرکت ها استفاده می شود .
و همچنین از آنجایی که این شکر دارای ساکاروز پایینی است برای کسانی که بیماری قند دارند مناسب است همچنین می توان از این شکر به عنوان یک شکر رژیمی برای ورزشکاران و کسانی که دارای رژیم غذایی می باشند استفاده کرد .
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.